Tervezzük meg közösen irodáját!

A GOLDBÜRO 2000 KFT. 1993-ban alakult. Magyar és külföldi gyártmányú irodabútorokat forgalmazunk. Felmerülő igény esetén, egyedi bútorok gyártása, beépítése is a rendelkezésre áll.

Termékválasztékunk kiterjed az iroda összes tevékenységnek és területének tervezésére, berendezésére és felszerelésére. Terméklistánkon számos bútorcsalád szerepel, melyek mindegyikéhez több szín, forma és elemválaszték tartozik.

Az általunk forgalmazott bútortípusok elemválasztéka, az asztalok formavilága teszi lehetővé a különböző jellegű irodák kialakítását, mint például: vezetői asztalok tárgyalótoldattal, számítógépes munkahelyek, önálló asztalok, kapcsolt munkahelyek stb. Berendezünk tárgyaló- és konferenciatermeket, étkezőket, valamint egyéb közösségi helyiségeket is.

falprocl-14-800x600

2D és 3D tervezés, most teljesen ingyen, 50.000 Ft értékben!

Legyen szó egyetlen munkaállomásról, vagy egy egész irodaszintről, mi megtervezzük Önnek,
majd a bútorokat a lehető legjobb áron beszerezzük, szükség esetén szállítjuk és a helyszínen összeszereljük. 

vezetői iroda

Igény esetén a helyszínen felmérést végzünk, illetve a vevő elképzeléséhez igazodva berendezési tervet készítünk. Igen gazdag és színes választékunk ülőbútorok terén is, mind árban, minőségben és kárpitanyagot illetően, mely szintén a beszállítók sokrétegűségéből adódik.

Termékeink között találhatóak favázas székek, fémvázas ülőbútorok, forgószékek, vezetői szövetes és bőrfotelek, ülőgarnitúrák. Teljes körű szolgáltatásunk a helyszíni felméréstől a kulcsátadásig terjed.

A bútorok összeszerelését többéves szakmai gyakorlattal rendelkező kollégáink végzik, így ezen a téren is szakszerű, gyors szolgáltatást tudunk nyújtani. Cégünk elsődleges szempontja vásárlóink igényeinek legteljesebb kielégítése a forma, a praktikum és a rendelkezésre álló anyagi keret tekintetében.

Elsődleges szempont hogy partnereink részére olyan feltételeket teremtsünk melyek otthonunkban illetve munkahelyünkön egyaránt biztosítsák a megfelelő, nyugodt rendezett és inspiráló környezetet.

Tisztelettel:
Vizelliné Abronits Éva
ügyvezető

info@goldburo.hu
1134 Budapest, Szabolcs u. 12-16.
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Írjon bátran, munkatársaink készséggel válaszolnak érdeklődésére.
Kérdése van? Hívjon minket telefonszámunkon most!