Szeretjük a kiváló munkát, ezért is törekszünk rá, hogy partnereinknek mindig a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, legyen szó iroda tervezésről, vagy egyetlen egy darab irodai forgószékről.

Weboldal készítés témában is sikerült megtalálni a profi partnert az AdNet Media által. Elsődleges célunk volt, hogy a webes forgalmunkat fellendítsük, mert láttunk benne lehetőséget. Eddigi partnereinkkel nem igazán tudtunk kiemelkedő sikereket elérni, valahogy nem úgy jöttek az eredmények, ahogy elvártuk.

Dénes már az első alkalommal rettentő sok ötletet adott, hogy hogyan tudnánk fellendíteni az online értékesítésünket. Mi után elkészült a weboldal, szinte azonnal elkezdtek szállingózni a megrendelések, pedig konkrét online marketing kampányba nem is kezdtünk még.

Az általuk készített weboldal egyből lenyűgözött minket. Gyönyörű, átlátható és modern volt, minden marketing eszközzel felszerelve. Nem csak a weboldalt készítették el, hanem a levelező rendszerünket is frissítették, így már mi is hivatalos céges e-mailt tudunk használni.

Az oldal kezelését, gyorsan és könnyen betanították, így a szüksége módosításokat könnyen el tudjuk végezni mi is.

A közös munka kezdetén kielemeztük a piacot és megnéztük, milyen lehetőségeink vannak a Google rendszerében hirdetni. Dénes javaslatára egyik termék kategóriánk hirdetésével kezdtünk, ami viszonylag jó és gyors megtérülésnek bizonyult.

Összességében 1000%-osan meg vagyunk elégedve a munkájukkal, így bárkinek szívesen ajánljuk, sőt már ajánlottuk is. Mindazonáltal, hogy szakmailag prof csapat, emberileg is kiválóak, kedvesek, segítőkészek és a céljuk tényleg az, hogy fellendítsék az online értékesítésünket.